Over Bep

Duurzame Inzetbaarheid Gelderland

Als professional sta ik, Bep Lovink, voor duurzame inzetbaarheid van uw personeel en medewerkers binnen uw bedrijf of instelling. Duurzame inzetbaarheid is in 2020 een belangrijk en actueel thema in de HR. Zo is de provincie Gelderland de eerste provincie die duurzame inzetbaarheid hoog op de agenda heeft staan. Gelderland lanceerde op 10 februari het Regionale Netwerk Duurzame Inzetbaarheid.

‘Vanuit mijn ervaring als bedrijfsmaatschappelijk werker en bedrijfscoach werk ik aan duurzame inzetbaarheid bij werknemers. Het is  een logische stap voor mij, dit werkveld uit te breiden omdat ik hier werkplezier en werkgeluk uit haal. Op deze manier blijf ik zelf ook duurzaam inzetbaar. Doe waar je plezier in hebt, daar haal je voldoening en energie uit! Dit kan ik iedereen aanraden. Ben je zoekende, schroom dan niet en je mag vrijblijvend contact opnemen met mij. De kant van coaching wat zich meer op ontwikkelen richt spreekt mij aan. Niet in problemen denken maar juist in oplossingen.

Deze site geeft informatie over mijn brede aanbod.

Duurzaam werken draagt namelijk bij aan werkgeluk, het verbetert de vitaliteit van uw medewerkers en het helpt om ziekteverzuim te voorkomen of terug te dringen.

Ik geef trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap en effectief communiceren, ik help bij het voorkomen van burn outs en ik bied cursussen met betrekking tot het leren omgaan met stress op het werk. Bovendien ben ik gespecialiseerd in EMDR-traumatherapie, de ontwikkeling van psychologische flexibiliteit met ACT en breng ik met het DISC-model gedragsstijlen in kaart. Het werkgebied waarin ik advies en workshops geef over duurzame inzetbaarheid ligt in Gelderland, namelijk in de Achterhoek en de Liemers. Neemt u gerust contact op voor vrijblijvende informatie of een offerte op maat.

Passie voor werkgeluk en vitaliteit

Mijn passie ligt bij het toepassen van positieve psychologie binnen teams en bedrijven om de psychologische flexibiliteit van het personeel te vergroten en duurzame inzetbaarheid te behalen. Ik draag met wetenschappelijke onderbouwde, creatieve methoden bij aan samenwerking, werkgeluk en vitaliteit. Als mijn kennis en kunde uw bedrijf en medewerkers verder helpen richting een optimaal werkklimaat waarin mensen zich ontplooien, zich krachtig en vitaal voelen en werkgeluk ervaren, dan haal ik daar voldoening uit. Ik ervaar zelf werkgeluk als ik mensen verder help met hun ontwikkeling binnen een team en als individu. Ik put er kracht uit als ik kan terugkijken op processen waarin ik een rol heb gespeeld die leiden tot het behalen van resultaten bij zowel werkgevers als werknemers.

De vraag die ik centraal stel is: ‘Hoe verbinden mensen zich met zichzelf en met de ander?’. Door aandacht te besteden aan dit vraagstuk in zowel individuele sessies als groepstrainingen ontstaat bewustwording en mentale groei met als doel: meer begrip voor jezelf en de ander en een prettige samenwerking. Mijn kracht ligt in het leveren van maatwerk – ik baseer mijn werkwijze altijd op de behoeften en wensen van uw bedrijf.

Bep Lovink duurzame inzetbaarheid Gelderland

Betrokken en positief

Mijn praktijk voor psychosociale therapie ben ik gestart in 2005. Na jaren gewerkt te hebben als maatschappelijk werkster in Hengelo (Gelderland), heb ik de 4-jarige opleiding psychodrama gevolgd, een therapievorm die voortkomt uit de psychotherapie. Deze vorm van therapie is verweven in mijn werkwijze en pas ik vaak toe in groepen. Het is een verdiepende methode van therapie om een innerlijk conflict te onderzoeken, waardoor je er achter komt wat er speelt in jouw situatie. Naast deze opleiding heb ik in de opleiding tot EMDR therapeut gevolgd bij EMDR centrum Nederland. Deze therapie helpt je bij het verwerken van traumatische gebeurtenissen of helpt je situaties die in de toekomst plaatsvinden beter aan te kunnen. Dit kan toegepast worden bij kinderen en volwassenen. In 2014 heb ik EFT opleiding tot relatietherapie gevolgd. De EFT methode is ontwikkeld door Sue Johnson en is gebaseerd op de hechtingstheorie. Ook maak ik vanuit de contextuele hulpverlening gebruik van beeldtaal met duplopoppetjes.

Ik ben gehuwd en moeder van 3 kinderen. Onze kinderen zijn intussen volwassen en daardoor kan ik meer aandacht aan mijn praktijk besteden. Ik blijf mijn werk boeiend en inspirerend vinden. Steeds ga ik weer op zoek naar nieuwe werkvormen en mogelijkheden tot verdieping. Het doet mij goed om mensen te helpen en ze weer een stap verder te brengen. Ik voel me betrokken bij de cliënt en bied hulp op maat.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo
Waarmee kan ik je helpen?