Maatwerk

Maatwerk in duurzame inzetbaarheidstraining

Duurzame inzetbaarheid betekent voor elk bedrijf iets anders omdat het vele verschillende facetten bevat. Daarom is het van belang om goed te kijken naar de specifieke hulpvraag die er bij uw bedrijf ligt. Ik baseer mijn werkwijze daarom altijd op de behoeften en wensen van uw bedrijf; mijn kracht ligt in het leveren van maatwerk. Samen kijken we naar de sterke kanten en valkuilen van de medewerkers binnen uw teams en maken we een inventarisatie van wat nodig is om de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers te verbeteren. Op deze manier stellen we een programma op dat aansluit bij de doelen en wensen van uw werknemers en bedrijf.

Samenwerking met professionals

Indien mijn trainingen worden afgenomen voor grotere groepen werk ik samen met collega’s uit mijn netwerk. Op deze manier krijgt iedereen aandacht en halen ook grotere groepen optimale resultaten uit mijn trainingen.

Voorbeeld van een traject op maat

Ben je benieuwd naar een voorbeeld van een traject op maat? Lees dan het verhaal over Ronald. Hij volgde EMDR-traumatherapie en de training effectief communiceren.

Wil je weten hoe mijn maatwerk tot stand komt en hoe ik te werk ga? Lees dan meer over de combinatie van verschillende theorieën en methodieken in het artikel over eclectisch werken.

Laten we een keer het gesprek aangaan om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo
Waarmee kan ik je helpen?