Trainingen en Workshops

Duurzame inzetbaarheid verbeteren met Trainingen en Workshops

Bekijk welke trainingen, coachingstrajecten of workshops jouw bedrijf kunnen helpen om duurzame inzetbaarheid te verbeteren. Hieronder vind je een beknopt overzicht van wat ik te bieden heb voor bedrijven in Gelderland, specifiek de Liemers en Achterhoek. Wanneer je op een training klikt, bijvoorbeeld de training burn-out voorkomen, lees je meer over wat de training inhoudt. Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat? Neem dan gerust contact met mij op.

Voor zowel werkgevers als werknemers is het belangrijk dat personeelsleden plezier hebben in hun werk en tevreden zijn. Door met trainingen te investeren in werknemers ontwikkelen zij belangrijke psychologische vaardigheden, voelen zich gewaardeerd en krijgt uw bedrijf een positieve uitstraling. Dit alles draagt bij aan duurzame inzetbaarheid en persoonlijk leiderschap wat vitale, positieve werknemers oplevert die zelfbewust, assertief en flexibel zijn. Het gevolg? Lagere verzuimkosten, minder personeelsverloop, behoud van kennis en expertise, gemotiveerde werknemers en geen onvrede.

Duurzame inzetbaarheid toepassen

Om duurzame inzetbaarheid effectief te kunnen toepassen zijn er een aantal interventies nodig die zowel betrekking hebben op de werknemer als de werkgever. Wanneer een bedrijf haar medewerkers de kans geeft om met trainingen, workshops of coaching te werken aan duurzame inzetbaarheid is er een bepaalde mate van betrokkenheid en motivatie nodig van de werknemers en -gever om deze kans te benutten.

Meestal merk ik dat werken aan duurzame inzetbaarheid bij medewerkers een welkome kans is die ze graag aangrijpen. Het toepassen van de geleerde inzichten verbetert immers hun eigen werkgeluk, zet werknemers in hun kracht en laat ze meer waardering en voldoening ervaren van hun werk. Natuurlijk zullen er uitdagingen ontstaan die van werkgevers en werknemers flexibiliteit en een open blik eisen, maar ik begeleid dit proces van begin tot eind. Uiteindelijk levert de gedeelde kans om duurzame inzetbaarheid te verbeteren ook betere samenwerking en wederzijds begrip op tussen beiden!

Overzicht: trainingen, workshops en trajecten

Begeleiding bij Chronische Stress – Over omgaan met langdurige stressklachten en deze verminderen

Burn-out voorkomen – Over grenzen aangeven en overbelasting

Omgaan met werkstress – Over de oorzaken en gevolgen van werkstress en hoe daar op een gezonde manier mee om te gaan

Training samenwerken en communiceren in teams (DISC) – Over communicatief sterke kanten en groeimogelijkheden

Workshop Feedback Geven – Over opbouwende kritiek geven en ontvangen en meningen (van anderen)

Workshop grenzen stellen – Over overtuigend grenzen aangeven

Training voor meer veerkracht (ACT) – Over omgaan met tegenslagen

Training Assertiviteit – Over zelfvertrouwen, (leren) luisteren en kritiek

Werkplezier traject – Over doelen, eigen verantwoordelijkheid en motivatie

Begeleiding van Teams – Over (de effectiviteit van) samenwerking en teamdynamiek

Individuele trajecten – Een op een-coaching gericht op maatwerk

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo
Waarmee kan ik je helpen?