Training ACT

Training ACT  – Psychologische Flexibiliteit

Met deze training (Acceptance Commitment Therapy) help ik medewerkers om op een flexibele, effectieve manier om te gaan met tegenslagen, problemen en obstakels. Met behulp van verschillende technieken geef ik handvatten om effectief om te gaan met stress, spanning en angsten op de werkvloer. Ik geef 8 wekelijkse groepsbijeenkomsten van 2 uur waarin personeelsleden onderzoeken welke obstakels en moeilijkheden ze vermijden. Ze leren bewuster leven en pijnlijke ervaringen te accepteren, onderzoeken wat daadwerkelijk belangrijk is en committeren hun acties aan die waarden.

Wat leer je tijdens de training ACT?

Als je de Acceptance & Commitment theorie leert kennen zal je merken dat je dagelijks profijt hebt van deze methode. Met ACT leer je vooral bewuster in het leven te staan. Op het moment dat je vastloopt in een situatie of met tegenslagen moet omgaan, kun je bij jezelf nagaan wat je nodig hebt vanuit de zes onderdelen vanuit ACT. Vervolgens pas je je inzichten over wat je nodig hebt toe en ervaar je meer rust bij de moeilijke situatie.

Lees meer over de voordelen en toegevoegde waarde van acceptance and commitment training in mijn artikel over omgaan met tegenslagen in teams.

Gratis en laagdrempelig advies over psychologische flexibiliteit

Wil je je gratis laten testen om er achter te komen hoe jij omgaat met tegenslagen, problemen en obstakels? Vul dan hieronder mijn contactformulier in en dan krijg je een test op psychologische flexibiliteit toegestuurd. Je kunt de test zelf op je gemak invullen en hem daarna aan mij retour sturen. Ik bekijk voor jou de testresultaten en als de uitslag gereed is, plannen we een vrijblijvende (digitale of telefonische) sessie van een kwartier om de uitslag te bespreken. In deze sessie geef ik je gratis advies over jouw manier van omgaan met tegenslag en inventariseren we samen of er extra stappen nodig zijn om jouw psychologische flexibiliteit te versterken. Uiteraard is ook de inventarisatie geheel vrijblijvend en kies je zelf of je actie wilt ondernemen.

Werken met een werkboek (download hoofdstuk 1 gratis)

Tijdens mijn ACT-trainingen werk ik met een werkboek. Hierin staan opdrachten, handvatten en ideeën om jou te helpen. Bovendien helpt het je na de training als naslagwerk om nog eens te raadplegen als het even een keer wat minder gaat. Ben je benieuwd hoe het werkboek eruit ziet en wat je ermee kunt? Via deze link kun je hoofdstuk 1 gratis downloaden. Probeer een paar oefeningen, lees de inleidende theorie en ontdek hoe ACT jou zou kunnen helpen.

Kosten en aanmelden voor een training ACT

De training ACT bestaat uit 8 sessies van 2 uren of 4 dagdelen per deelnemer (17 contacturen). De training kost €1425,00 inclusief intakegesprek en werkboek. Wil je dit traject individueel volgen dan is dit mogelijk. Voor bedrijven is het tarief € 130,00 per sessie van één uur. Voor particulieren is de prijs € 100,00 per uur. Heb je interesse in het volledige werkboek en/of enkele coachingsessies met mij? Vul onderstaand contactformulier in om het werkboek ( € 15,00 ) te bestellen, voor meer informatie over losse sessies of om je direct aan te melden voor een ACT-training.

Boek deze training

  • En Nu Ik! Assertiviteitstraining
  • Training voor meer veerkracht (ACT)
  • Omgaan met werkstress
  • Begeleiding bij stress en burn-out
  • Samenwerken en communiceren in teams (DISC)
  • Workshop persoonlijk leiderschap
  • Workshop communicatiepatronen (EFT)
  • Werkpleziertraject
  • Workshop feedback geven
  • Workshop grenzen stellen

Review Liset: De sessies bij Bep heb ik erg prettig en waardevol ervaren. Voor mij was hulp zoeken een hoge drempel, maar die drempel viel direct weg in ons eerste gesprek. Bep is erg begripvol, rustig, een fijne gesprekspartner en gericht op een goede aanpak. Precies wat ik nodig had. Bep stelde de ACT-training (acceptance commitment therapie) voor, ik werd direct enthousiast. We hebben het ACT-werkboek met passende opdrachten doorlopen en fijne gesprekken gevoerd. Dagelijks ervaar ik nog steeds baat bij onze gesprekken en de opdrachten.  Ik heb van Bep goede handvatten gekregen die ik nog steeds toepas. Dank je wel voor onze gesprekken en het werkboek!

~Lisette


Chat openen
Hulp nodig?
Hallo
Waarmee kan ik je helpen?