Training ACT

Training ACT  – Psychologische Flexibiliteit

Met deze training (Acceptance Commitment Therapy) help ik medewerkers om op een flexibele, effectieve manier om te gaan met tegenslagen, problemen en obstakels. Met behulp van verschillende technieken geef ik handvatten om effectief om te gaan met stress, spanning en angsten op de werkvloer. Ik geef 8 wekelijkse groepsbijeenkomsten van 2 uur waarin personeelsleden onderzoeken welke obstakels en moeilijkheden ze vermijden. Ze leren bewuster leven en pijnlijke ervaringen te accepteren, onderzoeken wat daadwerkelijk belangrijk is en committeren hun acties aan die waarden.

Wat leer je tijdens de training ACT?

Als je de Acceptance & Commitment theorie leert kennen zal je merken dat je dagelijks profijt hebt van deze methode. Met ACT leer je vooral bewuster in het leven te staan. Op het moment dat je vastloopt in een situatie of met tegenslagen moet omgaan, kun je bij jezelf nagaan wat je nodig hebt vanuit de zes onderdelen vanuit ACT. Vervolgens pas je je inzichten over wat je nodig hebt toe en ervaar je meer rust bij de moeilijke situatie.

Lees meer over de voordelen en toegevoegde waarde van acceptance and commitment training in mijn artikel over omgaan met tegenslagen in teams.

Gratis en laagdrempelig advies over psychologische flexibiliteit

Wil je je gratis laten testen om er achter te komen hoe jij omgaat met tegenslagen, problemen en obstakels? Vul dan hieronder mijn contactformulier in en dan krijg je een test op psychologische flexibiliteit toegestuurd. Je kunt de test zelf op je gemak invullen en hem daarna aan mij retour sturen. Ik bekijk voor jou de testresultaten en als de uitslag gereed is, plannen we een vrijblijvende (digitale of telefonische) sessie van een kwartier om de uitslag te bespreken. In deze sessie geef ik je gratis advies over jouw manier van omgaan met tegenslag en inventariseren we samen of er extra stappen nodig zijn om jouw psychologische flexibiliteit te versterken. Uiteraard is ook de inventarisatie geheel vrijblijvend en kies je zelf of je actie wilt ondernemen.

Contact

Praktijkadres:
Edisonstraat 84
7006 RE Doetinchem

Telefoon:
06 4911 8562
Email: info@beplovink.nl