Workshop EFT

Workshop EFT – Reactiepatronen

In mijn EFT-workshop (Emotional Focused Therapy) ontdekken werknemers hoe zij communiceren met collega’s en leidinggevenden. Er wordt gekeken naar in hoeverre deze communicatiepatronen constructief zijn. Met behulp van de verbindingscirkel leren werknemers elkaars patronen beter te begrijpen waardoor ze beter naar elkaar luisteren en opener staan naar elkaar. Dit draagt bij aan een betere emotionele en gedragsmatige balans binnen teams.

Wat leer je met Emotionally Focused Therapy?

Bij de workshop EFT gaat het om het gedrag, de emotie en wat is er nodig van elkaar. Door te leren benoemen wat je emotioneel ervaart en dit uit te drukken in woorden, wordt het de ander duidelijker wat je ervaart en nodig hebt in het samenwerken. Zo leer je in deze workshop onder andere:

  • Effectief luisteren
  • Begrip tonen
  • Concrete hulp geven bij een taak

Gedrag en emotie op het werk

Lees meer over de voordelen en toegevoegde waarde van deze workshop in mijn artikel over reactiepatronen. Ook de training Effectief Communiceren en de training DISC gaan in op verschillende manieren van communiceren en communicatieve stijlen. Ben je benieuwd welke training over communiceren het best bij jouw team past? Neem dan gerust contact met mij op.