Werkgeluk op de werkvloer

Werkgeluk op de werkvloer in de Achterhoek en Liemers

Ben jij als werkgever, als HR-medewerker of verzuimcoach in je organisatie gericht op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid, zodat werknemers met plezier hun werk doen en werkgeluk ervaren?

Geeft jouw bedrijf aandacht aan het persoonlijk leiderschap en werkgeluk van het personeel? Of ben je hier (nog) niet zo mee bezig?

Voor mij dragen studie en verdieping bij aan mijn werkgeluk. Een voorbeeld: ik deed de bijscholing Werkgeluk bij Onno Hamburger op vrijdag 17 juni. Daarin deed ik inspirerende inzichten op, de omgeving was prachtig en de lunch heerlijk. Ik rondde de bijscholing af met een certificaat en zat vol energie.

Bijscholing werkgeluk Onno Hamburger

 

Werkgeluk voor jouw werknemers

Maar wat betekent met plezier naar het werk gaan voor jouw werknemers? Als werkgever is het belangrijk om in het werkgeluk van je werknemers te investeren. Zij zijn namelijk het goud van je bedrijf en het levert je veel op. Onder andere:

  • Werknemers voelen zich gewaardeerd doordat jij als werkgever in hen investeert
  • Je hebt minder verloop binnen je organisatie
  • Medewerkers worden betere teamspelers
  • De kans op verzuim verkleint

Op deze manier blijven jouw werknemers duurzaam inzetbaar binnen je organisatie.

De gelukspiramide

De gelukspiramide is een manier om te kijken naar werkplezier, zingeving en voldoening. Ik kan je hier veel meer over vertellen. Je kunt je werknemers bijvoorbeeld een van mijn trainingen of workshops aanbieden, zodat zij gefocust blijven op werkplezier en zich persoonlijk ontwikkelen.

Werkgeluk piramide

Op een laagdrempelige manier maak ik een traject op maat. Ik kijk naar welk resultaat je als werkgever met workshops wilt behalen en naar wat de werknemers willen. Via een interview met de medewerkers komen we erachter wat er goed en minder goed gaat. Op basis daarvan maak ik een programma. Heb ik je interesse gewekt? Of heb je vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

 

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo
Waarmee kan ik je helpen?