Meedoen aan ‘En Nu Ik’

Meedoen aan de assertiviteitstraining ‘En Nu Ik’

 • ‘Ik vond Bep een fijne trainer, ze luisterde goed, je voelt je snel prettig bij haar zodat je je verhaal snel deelt’;
 • ‘Fijn dat ik casussen kon inbrengen van mijn werk’;
 • ‘Een goede inhoud van het werkboek’;
 • ‘Duidelijk in haar uitleg’.

Dit waren enkele reacties op mijn assertiviteitstraining ‘En Nu Ik’. Eén deelnemer had zelfs een lieve attentie bij zich, dan voel je je als bedrijfscoach echt gewaardeerd!

Op het resultaat ben ik erg trots. Bovendien heb ik heel veel mooie voorbeelden gezien van hoe mensen in deze training groeiden en zich gelukkiger gingen voelen in werk en privé.

Assertiviteitstraining En Nu Ik

De voordelen voor werknemers

Als je makkelijk feedback kunt geven en grenzen kunt stellen, leert om beter te luisteren naar een ander en minder gaat invullen voor anderen, maar ook als je meer bij je eigen mening of gevoel kunt blijven, dan levert dat veel op. Je kan namelijk je eigen gedrag aansturen. Ook al is het spannend, het valt altijd achteraf mee. Wanneer je assertiever bent vermindert dit stress die je oploopt door irritatie of frustratie en je hebt meer zelfvertrouwen. Dat zorgt voor meer werkgeluk!

De voordelen voor werkgevers

Aan gelukkige en zelfbewuste werknemers heb je als werkgever veel. Het is daarom als organisatie interessant om in je werknemers te investeren. Misschien heeft jouw organisatie wel een (vrij te besteden) gezondheidsbudget? Dat kunnen werknemers bijvoorbeeld besteden aan mijn assertiviteitstraining ‘En Nu Ik’. Wanneer werknemers communicatief niet zo sterk zijn, geen feedback durven geven en geen grenzen durven stellen, dan voelen zij zich niet meer in balans. Zij zijn niet duurzaam inzetbaar en zorgen daardoor voor meer verzuim en meer verloop in het personeelsbestand. Wanneer werknemers assertiever leren zijn voelen zich gelukkiger in werk en privé. Lees hier meer over de voordelen van werken aan duurzame inzetbaarheid.

‘En Nu Ik’

‘En Nu Ik’ is een assertiviteitstraining waarin mensen in 7 sessies van 2 uur onder meer effectiever leren communiceren, beter voor zichzelf leren opkomen en grenzen leren stellen. Dat zijn waardevolle vaardigheden die nodig zijn om duurzaam inzetbaar te blijven en werkgeluk te ervaren. In het voorjaar van 2022 start ik een nieuwe training ‘En Nu Ik’. Aanmelden voor de training kan onderaan deze pagina. Meer lezen over wat je allemaal leert in de training? Bekijk dan deze pagina over leren effectief communiceren.

Ontwikkelen door kwetsbaarheid

In de laatste bijeenkomst van mijn training ‘En Nu Ik’ vulden de deelnemers een evaluatieformulier in en gaven ze sterren aan de ervaringen. Als trainer kreeg ik hele positieve beoordelingen van 4 en 5 sterren. De sfeer in de groep was veilig en goed. Dat is heel belangrijk, want dan kun je je ontwikkelen omdat je je kwetsbaar op durft te stellen. Wil je meer lezen over mijn werkwijze in de groep? Bekijk dan deze pagina over eclectisch werken.

Kosten en aanmelden voor ‘En Nu Ik!’

De training ‘En Nu Ik!’ bestaat uit 8 sessies van 2 uren of 4 dagdelen per deelnemer (17 contacturen). De training kost €1425,00 inclusief intakegesprek en werkboek. Vul onderstaand contactformulier in om je aan te melden voor ‘En Nu Ik!’

Boek deze training

 • En Nu Ik! Assertiviteitstraining
 • Training voor meer veerkracht (ACT)
 • Omgaan met werkstress
 • Begeleiding bij stress en burn-out
 • Samenwerken en communiceren in teams (DISC)
 • Workshop persoonlijk leiderschap
 • Workshop communicatiepatronen (EFT)
 • Werkpleziertraject
 • Workshop feedback geven
 • Workshop grenzen stellen
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo
Waarmee kan ik je helpen?