Laatste bijeenkomst training ‘En Nu Ik’

Assertiviteitstraining ‘En Nu Ik’ voorjaar en zomer 2022

De laatste bijeenkomst van de zevendelige assertiviteitstraining ‘En Nu Ik’ is geweest. Ik trainde een groep van verschillende deelnemers in het voorjaar en de zomer van 2022.

De training gaat over effectief communiceren en assertief gedrag. Dat is niet voor iedereen gemakkelijk. Werknemers krijgen de kans deze training via hun werkgever te volgen of komen op eigen initiatief. Met behulp van een werkboek gaan deelnemers aan de slag. In de groep oefenen we samen. Deelnemers leren onder andere sociale vaardigheden of weten die te verbeteren. Bovendien worden Acceptance and Commitment Theraphy vaardigheden aangestipt om meer veerkracht te ontwikkelen. Om je specifiek te ontwikkelen heb ik een aparte ACT-training ontwikkeld. Meer lezen over over de vorm van therapie? Bekijk dan deze pagina over ACT.

Dit leerden de deelnemers concreet tijdens ‘En Nu Ik’

Het resultaat mag er zijn. Deelnemers deelden mooie reacties na afloop van de assertiviteitstraining:

    • Ik ben minder druk in mijn hoofd
    • Ik ben opener geworden
    • Ik heb om salarisverhoging gevraagd omdat ik in de afgelopen jaren gegroeid ben in mijn functie
    • Ik durf beter grenzen te stellen en accepteer van mijzelf dat ik niet alles hoef te kunnen of van mezelf moet
    • Ik durf mijn mening te geven.

De laatste opdracht was een tekenopdracht met als doel te laten zien wat de training jou heeft opgeleverd. In het najaar start een nieuwe training. Wil je je daarvoor aanmelden of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op! Dat kan telefonisch, via het contactformulier, of stuur een mail naar info@beplovink.nl.

 

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo
Waarmee kan ik je helpen?