Duurzame Inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid verbeteren

Duurzame inzetbaarheid ontstaat wanneer werkgevers aandacht besteden aan de gezondheid, zowel fysiek als mentaal, de betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers. Een bedrijf met duurzaam inzetbaar personeel simuleert haar medewerker actief om fit en gezond te blijven en het laat hen meegroeien met ontwikkelingen in het werkveld, de markt en binnen het bedrijf.

Waarom werken aan duurzame inzetbaarheid?

Werken aan duurzame inzetbaarheid is een gedeelde uitdaging; werknemers én werkgevers zijn er beiden actief mee aan de slag en het levert voor beiden positieve resultaten op! Vitalere werknemers ervaren namelijk meer werkgeluk en werkplezier, zij vergroten hun arbeidsproductiviteit en het verantwoordelijkheidsgevoel, en er ontstaat minder ziekteverzuim. Bovendien wordt een werkgever die werkt aan duurzame inzetbaarheid een aantrekkelijke werkgever. Een win-win situatie dus.

Duurzame inzetbaarheid kan er echter verschillend uitzien voor verschillende bedrijven. Ik raad daarom aan om meer te lezen over wat duurzame inzetbaarheid precies is. Om een beeld te krijgen van wat het voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen, beschrijf ik een aantal voorbeelden van duurzame inzetbaarheid. Lees bovendien meer over het belang van duurzame inzetbaarheid om te weten te komen op welk gebied jouw bedrijf er ook van kan profiteren!

Duurzame inzetbaarheid verbeteren met bedrijfscoaching en training

In mijn bedrijf wil ik, Bep Lovink, medewerkers en teams in hun kracht zetten. Daarom geef ik persoonlijke, individuele coaching of teamcoaching. Er zijn verschillende manieren om te werken aan duurzame inzetbaarheid. Wat werkt voor jouw bedrijf is afhankelijk van de hulpvraag. Neem voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat gerust contact met mij op.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo
Waarmee kan ik je helpen?